За Компанията

“Агроник“ ЕООД е основана през 2002 година в град Ямбол. Основната деиност ни е почистване и заготовка на семена от всички зърнено-бобови и технически култури. Заготовка на семена от кориандър, бял трън и др. Ние търгуваме с кориандър, зърно и зърнени култури (пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед) на вътрешния и външния пазар, като реализираме продукцията в Европейският съюз, и в страни от Далечният изток.

  • В качеството си на директен износител, изкупува зърно, като предлага изгодни условия и цени на зърнопроизводителите.
  • Съхранява и почиства зърнени култури на своите клиенти.

В нашата търговска политика отдаваме приоритет на активното изкупуване на селскостопанска продукция директно от зърнопроизводителите. За нас са добре дошли всички мнения и въпроси на клиенти. Бихме се радвали да отговаряме на запитванията на зърнопроизводителите относно цените, които предлагаме за тяхната продукция.

В базата ни работи отлично квалифициран екип с дългогодишен опит .

Силата на нашата фирма е в трайните и коректни отношения с доставчиците от цялата страна на които можем да разчитаме всяка година, независимо от капризите на реколтите.

Същевременно имаме удоволствието да работим с големите фирми-купувачи на кориандър , зърнено-бобови и технически култури от Европейския съюз.